ANKARA / KEÇİÖREN - Bilal Yaşar Ortaokulu

Bilal Yaşar Ortaokulu

KALABA MAH. BEYŞEHİR CAD. NO 23 KEÇİÖREN / ANKARA
Vizyon
TÜRK KÜLTÜR DEĞERLERİNİ ,BİR BAKIŞTA BÜTÜNLEŞTİREN, ÖĞRENMEYE MERAKLI ,ETİK DEĞERLERİ ÖZÜMSEYEN YAŞANTISI İL E BİRLEŞTİREN , MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK, HAYALLERİ GERÇEĞE, VAR OLANLARI KALİTEYE DÖNÜŞTÜRMEKTİR.
Misyon
TEMEL BİLGİ,BECERİ VE DEĞERLERLE DONANMIŞ, KENDİSİNİ İFADE EDEBİLEN, BAŞARIYI AMAÇLAMIŞ ÜRETKEN, BAŞAŞARILI BİREYLER YETİŞTİREN BİR KURUMUZ.
Başarılar
2021-2022 eğitim öğretim yılı Curling Türkiye 4. 2021-2022 eğitim öğretim yılı Futsal İlçe 2.
Doğal Gaz
Ulaşım
Okulumuza Keçiören Metrosu(Keçiören Belediye durağı) ve Keçiören Belediyesi´nden geçen tüm dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Var
Yerleşim Yeri
Kızılaya 12 km uzaklıkta,Keçiören İlçe Milli Eğitim ve Keçiören Belediye Binasına 1km mesafede, yakınında alışveriş merkezi, Şelale ve Estergon Kalesi bulunmaktadır.
1km
Sportif Etkinlikler
Korfbol,Cürling, Voleybol ve Basketbol branşlarında her yıl takımlarımız müsabakalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda STEM Ekibi bulunmaktadır. Yurtiçi ve yurt dışı Matematik ve Fen Bilimleri yarışmalarına katılmaktadır. TÜBİTAK VE TEKNOFEST etkinliklerine katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Erasmus+, eTwinning, eSafety Label ve TÜBİTAK projeleri yapılmaktadır.
Erasmus+ KA122-SCH projesi ve Ankara MEM Aktivasyon 2024 bulunmaktadır.