T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Bilal Yaşar Ortaokulu

Okul Projemiz Hibe Almaya Hak Kazandı

 

 

22-04-2024

 

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Arzu Saraçoğlu koordinatörlüğünde hazırlanan  Erasmus + KA 122 SCH projemiz hibe almaya hak kazanmıştır.Üstün yetenekli öğrencilerin kendi yetenek alanlarında olduğu kadar bilişsel , duygusal ve sosyal yöndende iyi oluş hallerini desteklemeyi amaçlayan projemiz ” Var Olan Yeteneğin ve Kendine Olan Güveninle Daha da İleriye “ adıyla Avusturya ve İspanya’ da eğitimlerle ve Ankara’da kendi okulumuzda gerçekleşecek uzman davetiyle birlikte 15 ay boyunca çeşitli hareketlilik ve aktivitelerle yürütülecektir.

 

 

ERASMUS + PROJESİ LOGO TASARIM YARIŞMAMIZ

 

30-04-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erasmus+ KA 122 SCH Okul Eğitimi alanında yürütmekte olduğumuz “Var Olan Yeteneğin ve Kendine Olan Güveninle Daha da İleriye “ projemizin “Proje Logo Tasarım Yarışması” yapılmıştır. 7/B sınıfı öğrencilerinden Akın Berk Çakır’ın tasarlamış olduğu logo 1. omuştur. Kendisini ve katılan tüm öğrencilerimiz tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Projemiz Avrupa Birliği ile ortak finanse edilmektedir.

30-04-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erasmus+ KA122 SCH Okul Eğitimi  PROJE PANOMUZU OLUŞTURDUK

Proje eğitim başlığımız “Üstün Yetenekli Öğrencilerin Eğitiminde Yenilikçi Yaklaşımlar “la ilgili temel bilgilerin yer aldığı proje panomuzu hazırladık.

 30-04-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.08.2023 - Güncelleme: 30.04.2024 14:40 - Görüntülenme: 195
  Beğen | 7  kişi beğendi