ANKARA / KEÇİÖREN - Bilal Yaşar Ortaokulu

Erasmus + projemiz kapsamında Viyana ziyaretimizi gerçekleştirdik

Okulumuzda Erasmus+ K122 SCH Okul Eğitimi    alanında yürütmekte olduğumuz projemiz “Üstün Yetenekli Öğrencilerin Eğitiminde Yenilikçi Yaklaşımlar “ kapsamında Okul Müdürü ,Müdür Yardımcısı ve öğretmenlerinden oluşan 5 kişilik ekip 08-12 Nisan   2024 tarihleri arasında Avusturya’nın Viyana şehrinde yapılandırılmış kurs faaliyetini tamamlamıştır.

“Var Olan Yeteneğin ve Kendine Olan Güveninle Daha da İleriye “yapılandırılmış kurs faaliyetimiz ile öğretmenlerimiz;

Öğrencilerin kendi yetenek alanlarında bilişsel, duygusal, ve sosyal becerilerinin geliştirilmesi  ,var olan potansiyellerinin artırılması konularında  eğitim alıp çeşitli yöntem ve teknikleri deneyimleme imkanı bulmuştur.

15 ay sürecek projemizle ilgili gerçekleştirilecek etkinliklerle  ilgili bilgiler ilerleyen zamanlarda paylaşılacaktır.

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 14:44 - Görüntülenme: 52